After School Sector 3

i-Kids After School Sector 3 – La Multi Ani!

Un an de bucurie, un an de i-Kids!

Ce am făcut într-un an?

Peste 40 de copii au trecut prin programele noastre, cursuri, summer school, after school sau tabere. Ne-am șlefuit oferta educațională pentru a răspunde nevoilor copiilor și părinților. i-Kids After School – ne-am concentrat pe dezvoltarea funcțiilor executive ale copiilor noștri atât de necesare în aceste momente.

Fie că sunt la școală fizic, fie că sunt la ore online, copiii noștri au nevoie să învețe să fie organizați, să-și  planifice temele, să-și organizeze timpul, să învețe flexibilitatea și controlul emoțiilor, toate acestea le învățăm la i-Kids After School, zi de zi.

After School Bucuresti Sector 3 Pantelimon

Dar cum alegi un program after school potrivit  pentru copilul tau?

 • Echipa de cadre didactice

Noi credem ca cel mai important criteriu atunci cand alegi un after school este echipa de cadre didactice. Procesul educational se continua dupa scoala iar expunerea copiilor la activitatile educationale sau recreative dupa scoala aduce multa valoare atunci cand invatatorii, profesorii colaboratori si ingrijitorii sunt calificati si au competente specifice personalului didactic si non didactic.

Unii parinti prefera ca la after school si la scoala sa fie acelasi invatator, care sa il cunoasca si sa ii stie in ansamblu toata activitatea copilului. Pe de alta parte, sunt si parinti care prefera la after school alt invatator care sa completeze procesul educativ inceput la clasa.

Oricare varianta ai alege-o, after school-ul trebuie sa-ti ofere un feedback cat mai obiectiv asupra evolutiei copilului tau si o comunicare cat mai deschisa si facila cu echipa de cadre didactice.

 • Spatiul si confortul aferent

Un alt criteriu in alegerea unui after school este spatiul. Alege o cladire care are salile cat mai luminoase si mai aerisite, cu spatiu suficient de mare pentru a permite copiilor sa stea pe scaun atunci cand isi fac temele sau anumite cursuri, dar sa se si poata relaxa pe fotolii, perne sau pufuri.

Copiii isi petrec o mare parte din timp in after school si acest timp trebuie sa fie folosit atat studiind cat si jucandu-se  si relaxandu-se. Spatiile de care mai trebuie sa tii cont sunt: sala de mese si baile. Cat sunt de accesibile si de curate sunt criteriile cele mai importante atunci cand te decizi.

 • Relaxare in aer liber

Un alt spatiu important este curtea exterioara. Iti doresti pentru copilul tau sa petreaca cat mai mult timp in exterior si pentru asta ar fi bine ca after school-ul ales sa detina o curte generoasa sau sa fie in proximitatea unui parc.

 • Activitati extrascolare

Un alt criteriu pe care sa-l ai in vedere sunt activitatile extrascolare. Fie ca este vorba despre cursurile optionale, cum ar fi limbi straine, arte, sporturi, fie ca este vorba despre activitatile educationale organizate de catre after school, scopul unei astfel de institutii este de a completa informatiile invatate la scoala.

Este foarte important ca programul sa cuprinda atat perioade de joaca si relaxare, cat si perioade de studiu sau completare a informatiilor invatate la scoala.  Cere informatii despre tipul activitatilor desfasurate in afara programului de teme si a programului zilnic.

 • Programul de studiu dar si de vacanta

O alta informatie pe care este bine sa o ai atunci cand alegi after school-ul este daca pe durata vacantelor copiilor este deschis si in ce program functioneaza.

Ar fi bine sa alegi un after school care este deschis in perioadele de vacanta si care acopera programul tau de lucru si in acelasi timp ofera copiilor un program special pe timp de vacante.

 • Proximitatea

Un alt criteriu de luat in calcul atunci cand alegi after school-ul pentru copil este distanta fata de scoala/casa. Imagineaza-ti ca esti nevoit sa traversezi orasul in aglomeratia urbana, in loc sa-ti petreci acest timp impreuna cu familia in linistea caminului vostru.

 • Oferta financiara

Nu in ultimul rand, costul este de luat in calcul. Cere informatii despre costul programului de after school si a activitatilor optionale.

Daca ai de completat aceasta lista, cu alte criterii la care nu ne-am gandit, te invitam sa ne contactezi sau sa ne lasi un comentariu.

Curs dezvoltare personala preadolescenti prin metoda Feuerstein

Curs Dezvoltare Personala Preadolescenti

After School Sector 3

Incepand cu data de 8 Mai 2021, Sambata, lansam un curs de dezvoltare personală prin metoda Feuerstein pentru preadolescenți.

Cursul se adresează preadolescenților (copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 si 12 ani) care doresc:

 • Să-și dezvolte abilitatea de învățare.
 • Să depășească situațiile de blocaj.
 • Să învețe tehnici de gestionare a emoțiilor.
 • Să-și dezvolte strategii pentru a-și rezolva problemele și a le transforma în oportunități pentru învățare.
 • Să-și dezvolte abilitatea de a interacționa cu ceilalți.

Mod de desfasurare curs dezvoltare personala preadolescenti

 • O ședință pe săptămână, cu o durată de 60 minute, în fiecare Sâmbătă, începând cu 8 mai 2021.
 • Locatie: i-Kids Club & After School, Sos. Dudești-Pantelimon 99A, sector 3, București
 • Tarif participare: 250 lei / abonament lunar

Curs Dezvoltare Personala Preadolescenti prin metoda Feuerstein

Club de Vacanta After School

Clubul de Vacanta i-Kids 02 Aprilie – 04 Mai 2021

Clubul de Vacanta After School

After School Sector 3i-Kids – am pregătit clubul de vacanță pentru perioada 2 Aprilie 2021 – 4 Mai 2021!

În fiecare zi, de la 8:30 la 18:00, copiii vor avea activități educative și recreative, potrivite pentru vacanța extinsă de primăvară:

➡️ Clubul de lectură, atelier de dicție, atelier de caligrafie, clubul de științe, clubul micilor curioși
➡️Activități de relaxare și recreative în aer liber
➡️Curs de limbă engleză în fiecare zi
➡️Antrenament cognitiv și emoțional prin metoda Feuerstein
➡️Curs de arte vizuale
➡️Curs de dans
➡️Activități TEDx
➡️Program de joacă, Disco, Cinema, clubul de board games

Pentru rezervări, ne poți suna la 0740351293 sau ne poți transmite mesajul tau chiar acum!

Clubul de Vacanta After School

Centenar Reuven Feuerstein – Campania Nationala CREION

Centenar Profesor Psihopedagog Reuven Feuerstein

Campania Nationala CREION

Cu prilejul Centenarului Prof. Psihopedagog Reuven Feuerstein, considerat părintele potențialului uman și cel care a demonstrat Teoria Învățării Mediate, i-Kids After School se alătură Asociației Feuerstein “Deschide-ți mintea!” și participă la Campania Națională CREION – program-suport de dezvoltare emoțională și antrenament cognitiv pentru copii, prin Metoda Feuerstein.

În acest sens, în perioada 15 martie 2021 -15 iunie 2021, copiii de la i-Kids vor participa la programul intensiv de dezvoltare emoțională și antrenament cognitiv pentru copii, prin Metoda Feuerstein.

Intervenția cu ajutorul instrumentelor Metodei Feuerstein este apreciată ca fiind extrem de valoroasă și oportună, luând în considerare situația actuală pe care o traversăm (școala online și revenirea copiilor la școală după o perioada îndelungată etc.).

Obiectivele Campaniei CREION

In aceasta sectiune va supunem atentiei principalele obiective ale acestei initiative:

 • Antrenarea funcțiilor cognitive, în vederea adaptării elevului, în condiții optime, la contextul socio-educațional;
 • Dezvoltarea/echilibrarea inteligenței emoționale, pentru depășirea situațiilor de blocaj în contexte variate;
 • Formarea abilităților de comunicare, cu scopul integrării armonioase în mediul socio-educațional;
 • Dezvoltarea gândirii critice, pentru asigurarea învățării eficiente și permanente;
 • Creșterea stimei de sine, prin dezvoltarea sentimentului de competență și conștientizarea propriilor puncte tari.

Centenar Reuven Feuerstein - Campania Nationala CREION

Ted Talks la i-Kids after schooling

Ted Talks la i-Kids

After School Sector 3

💙 La I-KIDS, ne pasă de dezvoltarea copilului tău, de aceea alegem cei mai buni specialiști din diverse domenii precum marketing, comunicare și resurse umane, pentru a facilita activitățile pentru copii. 👩🏻‍🏫 – Ted Talks la i-Kids

Ted Talks la i-Kids este una din activitățile preferate atât de copii, cât și de părinți. Scopul acestui program este dezvoltarea sau chiar crearea abilităților necesare dezvoltării multilaterale a copiilor. 🔛

Am identificat anumite abilități și competențe care sprijină procesele educaționale iar dezvoltându-le copiii ating succesul școlar și mai târziu, succesul profesional 🙌🏻

Abilitățile pe care le avem în vedere sunt:
⭐️ Comunicarea asertivă
⭐️ Project Making
⭐️ Public speaking
⭐️ Lucrul în echipă
⭐️ Debates
⭐️ Construirea feedback-ului constructiv
⭐️ Expunerea ideilor într-o manieră logică
⭐️ Și multe altele

Investește acum în pregătirea copilului tău, înscrie-l la I-Kids afterschool! ☀️

Ted Talks la i-Kids