Cursuri Limba Engleza

Cunoașterea limbii engleze a devenit o necesitate astăzi. Engleza este limba cea mai frecventă vorbită în lume!

Vârstă recomandată: 6-15 ani (pe diferite grupe de vârstă).

Cunoasterea limbii engleze la vârsta fragedă deschide poarta către multiple oportunități de învățare și divertisment.

Curs Limba Engleza Copii – la i-Kids cursul de limbă engleză este facilitat de personalul i-Kids calificat, cu experiența în predarea limbii engleză pentru ciclul primar si gimnazial.

Cursul de limbă engleză îmbină metodele clasice de predare cu cele moderne, în vederea eficientizării procesului de învățare. Scrisul și cititul sunt elementele esențiale din practica funcțională a unei limbi, însă exprimarea liberă prezintă întotdeauna cele mai mari dificultăți.

Astfel, copiii sunt stimulați să se folosească de vocabularul învățat, pentru a reuși să converseze în limba engleză cât mai rapid. Din acest motiv, cursul are la bază metode ce pot fi privite ca un joc. Aceste procedee ludice transformă procesul învățării într-o activitate plăcută, motivaţia elevilor crescând. Se creează, așadar, noi oportunităţi pentru dezvoltarea limbajului şi folosirea lui în comunicare. Elevii sunt încurajați să participe activ la ore, să colaboreze cu colegii și să își exploreze cât de mult creativitatea. Lecțiile devin astfel un proiect în sine, un concept ce devine palpabil, ușor de realizat și distractiv, care îi va motiva pe elevi să privească procesul de învățare ca pe o activitate pe care își doresc să o desfășoare și nu ca pe o corvoadă.

  • Cursul de limbă engleză are o frecvență de două ședințe pe săptămână.
  • Ședințele se desfășoară în grup de 8-12 copii.
  • Durata ședinței este de 40 de minute.